Rannarootsi Muusuem kutsub oma õuele kontserdile ja kohvikusse.

Armsad sõbrad. Eriolukord lükkas meil märstis ühe toreda kontserdi paremasse tulevikku… ja nüüd on see tulevik kätte jõudnud 🙂
Rõõm on teid kutsuda Pärimusmuusika kohvikusse laupäeval, 4. juulil 2020 kell 12-14 Rannarootsi muuseumi õuele, maalilise tagalahe kaldale. (aadress Sadama 32, Haapsalu.)
Esineb loominguline koosseis, mis kannab nime “Lisete & Paula”. Laulab Lisete Velt ning kitarril Paula Marit Leiumaa. Ettekandel on omaloominguline muusika kaunis eesti keeles. Nii viiside kui sõnade autor on Paula. Muusikud toovad kuulajateni muinasjutuliselt helged helid – puhas ja klaar nagu allikavesi, paitades kõrva ja hinge. Müügil on nende värskelt ilmunud cd-plaadid.
Avatud on vabaõhukohvik, kus pakume rannarootslaste maitseid, nii soolast kui ka magusat.
Muuseumi ajaloolise puupaat Lilian teeb ilusa ilmaga paadisõite Haapsalu lahel. Pardale mahub seitse reisijat. Sõit kestab u 20 minutit. Pilet 3 eur/in. Sõidule registreerimine kohapeal.
Sissepääs pärimusmuusika kohvikusse on vaba.
Rannarootsi muuseumis ja muuseumipoes jätkub alati uudistamist. Meil on müügil erilist ja hingega käsitööd, sepiseid, cd-plaate jpm. On ka õnneloos, kus iga loos võidab. Muuseum on avatud T-L kl 10-18; P ja E kl 10-16.
Näeme!

Leia meid üles
Sadama 31/32 90502, Haapsalu